Pride & prejudice

06.11.2013 af: walkinrunout Kategori: tips & tricks, today

Vi kender sikkert alle Pride & Prejudice, Stolthed og fordom, som både bog, film og tv-serie… og det er der så sandelig en grund til.

Det er et helt utroligt kærlighedseventyr og med intriger, så uskyldige, men alligevel så udspekulerede og til tider onde… at man næsten ikke fatter, at “de kunne være sådan dengang”…. – og så er der selvfølgelig Mr. Darcy….

Grunden til at jeg nævner den nu, skyldes at jeg simpelthen røg i Mr. Darcy-fælden i går. Jeg havde egentlig planlagt at lave en masse på Mac’en, men efter at drengene og jeg havde hygget med at give hinanden ansigtsmassage og kildeture, faldt jeg altså i…

Serien, som er min foretrukne er fra 1995 og i hovedrollerne er – the one and only Mr. Darcy, Colin Firth og smukke Jennifer Ehle.

Jeg nåede ikke at se hele serien færdig, før jeg blev for træt, men hey… så har jeg noget til gode.

Har I set serien, filmen eller bogen? Ellers er det bare om at komme i gang, piger!!!

 

Kram og god onsdag!

 

I totally fell in love… with Pride And Prejudice

8 thoughts on “Pride & prejudice

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.