Outfit #51

07.11.2013 af: walkinrunout Kategori: outfit , , ,

Oliver Cramer strik//H&M nederdel//Provider Læderjakke// By Malene Birger Tørklæde//Asos Støvler

I går var jeg så heldig, at solen tittede frem… og jeg havde oven i købet taget lidt tidligere fri for at følge drengene til skolebio… ja, det eksisterer endnu. Så solbrillerne, der ellers har ligget dybt i tasken de sidste mange dage blev hevet frem og åhh, hvor ville det bare være fedt, hvis solen kunne blive ved med at skinne … og vi kunne slippe for al den regn.

Jeg havde iført mig et all black outfit, hvor det sorte kun blev brudt af de brune mønstre på strømpebukserne og den blå farve i tørklædet. Genialt, hvad et tørklæde kan gøre… godt, at jeg efterhånden har en hel del med farver på – når nu det sorte tøj bekommer mig så vel.

Kram!

 

Outfit form yesterday – wearing all black with a splash of blue.

 

14 thoughts on “Outfit #51

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.