Outfit #51

07.11.2013 af: walkinrunout Kategori: outfit , , ,

Oliver Cramer strik//H&M nederdel//Provider Læderjakke// By Malene Birger Tørklæde//Asos Støvler

I går var jeg så heldig, at solen tittede frem… og jeg havde oven i købet taget lidt tidligere fri for at følge drengene til skolebio… ja, det eksisterer endnu. Så solbrillerne, der ellers har ligget dybt i tasken de sidste mange dage blev hevet frem og åhh, hvor ville det bare være fedt, hvis solen kunne blive ved med at skinne … og vi kunne slippe for al den regn.

Jeg havde iført mig et all black outfit, hvor det sorte kun blev brudt af de brune mønstre på strømpebukserne og den blå farve i tørklædet. Genialt, hvad et tørklæde kan gøre… godt, at jeg efterhånden har en hel del med farver på – når nu det sorte tøj bekommer mig så vel.

Kram!

 

Outfit form yesterday – wearing all black with a splash of blue.

 

14 thoughts on “Outfit #51

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email