Winter BBQ

08.11.2013 af: walkinrunout Kategori: Samarbejde, tips & tricks

Skal I have and til Mortens aften?  Jeg skal, og den skal laves i grillen… Jeg elsker nemlig grillmad og synes det er en skam, at grill, for mange, er noget der begrænser sig til om sommeren. Jeg har ikke prøvet at lave and i grillen før, men har ellers lavet alt andet… næsten – flæskesteg, flødeboller, pizza, boller, pulled pork mm.

Som grillentusiast, er man jo nødt til, at have mere end én grill, og vi har således hele tre stykker på matriklen. En lille Weber kuglegrill, en stor Weber kuglegrill og en Weber gasgrill. Gasgrillen er den sidsttilkomne, men den vi bruger oftest – det er nemlig rigtig hurtigt, at gøre den klar og det er primært derfor… for i virkeligheden er det jo lidt fake, at bruge gas.

Vi har en masse udstyr til vores grill og synes det er super sjovt, at se og ikke mindst prøve alle de sjove ting de finder på at fremstille, som ekstraudstyr til grillen. Det er egentlig ikke fordi vi specifikt går og leder efter en hel masse til grillen, men ser vi noget, der ser spændende ud… så prøver vi det gerne af.

Hvis I ikke har en grill allerede og gerne vil i gang med at grille, kan I købe weber grill på Bilka.dk – og de har også et kæmpe stort udvalg af tilbehør bl.a. kyllingeholder, pizzasten og rygeboks, ja, faktisk tror jeg, at de har alt, hvad der findes på “grill-området”. Det næste jeg skal have købt mig, skal være en lille grillbakke til grøntsager – tænk, hvor let aftensmaden vil være klaret, hvis alt lige kan smides i grillen.

Nu er det jo selvfølgelig ikke kun Weber, der laver godt grilludstyr, men imo, er det bare det mest gennemførte og mest praktiske der er på markedet. Så, som sagt, kaster jeg mig ud i det her på søndag og så må jeg se hvordan anden bliver.

Griller I om vinteren? Og har I prøvet at lave and i grillen?

 

Kram!

2 thoughts on “Winter BBQ

  1. Jeg har selv en grill oppe i lejligheden (dog en gas grill), men gider ikke starte den op, hvis det kun er til mig selv, men hvis jeg får gæster, kan jeg godt finde på det om end der er sommer eller vinter 🙂

    • Har du den simpelthen inde i lejligheden??!!!… Nej på en altan… eller sådan noget ikke?
      og ja… jeg tænder heller ikke vores, når jeg bare skal lave noget til mig selv – men da vi er fire i husstanden… er det egentligt ikke ret tit, at jeg er helt alene om at skulle spise 😉
      Det er så hyggeligt med grillmad og især, når det er snevejr 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.