Love to wear…

09.11.2013 af: walkinrunout Kategori: I wish

Sort, hvidt, blåt og guld er det, jeg drømmer om lige nu – og ud fra mængden af items med netop de farver, er jeg ikke den eneste. Det ligefrem bugner med lækkert strik og skønne bukser i sort og hvid.

Outfittet, jeg har sammensat, tager udgangspunkt i den vildt flotte strudsepels fra Stine Goya… Den er virkelig en drøm… en dejlig drøm – for hvis verden var en anden og jeg ikke var nødt til, at være en lille smule praktisk – både i tøjvalg og økonomisk – så ville jeg tilbringe vinteren i den.

Jeg hár allerede en hvid frakke, som kun bruges sjældent, trods det, at den er både virkelig pæn og dejlig varm… det passer bare så dårligt med mine daglige cykelture, gåture med en glad hund og leg i haven med drengene… så Goya-drøm… maybe in a different life…

Bukserne er fra yndlings-By Malene Birger og den helt perfekte kombination af sporty og feminin og nu har jeg sat Designers Remix sneakers til, men det kunne jo i virkeligheden ligeså godt have været stiletter.

Jeg bruger sjældent skjorter… og det er bestemt ikke med vilje, for det er ét af de flotteste beklædningsstykker der findes… jeg har bare rigtig svært ved, at finde nogle der virkelig sidder spot-on, på mig… og jeg aner overhovedet ikke om den smukke blå Isabel Marant skjorte overhovedet vil passe mig, men ved gud… det håber jeg….

Cashmerehuen fra Cos i marineblå, skal sørge for at jeg kan holde varmen og så skal der ellers lidt guld om både hals og fingre. Halskæden hár jeg… eller dvs. jeg har fået to Lovetags i fødselsdagsgave og dem har jeg sat i en guldkæde, jeg engang, for længe siden, har fået af min mormor. Ringen fra RebekkaRebekka er egentlig ikke hverken smuk eller køn, efter min mening, men den er så speciel og med en humor, der gør, at man næsten må have den i samlingen….

Leowulff står for tasken – og nu satte jeg den sorte på collagen, men jeg havde svært ved at vælge mellem den og den bordeaux… hvad er der med bordeaux for tiden…. det trænger sig ind på mig, alle vegne fra… men åhh det er jo også vildt pænt.

Hvad drømmer I om lige nu?

 

Kram!

 

This is what I would love to wear today…. 

10 thoughts on “Love to wear…

    • Ja… den er vildt skøn…
      Jeg tror den vil være en keeper … i mange år frem.. for den er super flot og sofistikeret 🙂

    • Jeg har lige købt den som Camille fra Clamour4glamour har lavet… den er på tilbud hos KirstenKbh.dk til 200kr. – og den er faktisk ret flot 🙂 Bare et tip… det er jo en lidt anden pris end den her 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.