Silver in the rain

11.11.2013 af: walkinrunout Kategori: Ikke kategoriseret

20131111-213311.jpg
Selv om der kom rigtig meget regn denne weekend… ja – det er der jo i virkeligheden kommet de sidste mange uger…. er der ingen undskyldning for ikke at komme ud, når man har verdens sødeste hund – og det har jeg.
Derfor er det også fedt, at have verdens fedeste regntøj… eller i hvert fald bare én eller anden form for regntøj..,
Mit er i sølv og sort… sorte Hunters gummistøvler, sorte Catmandoo bukser og Sølvfarvet Mira Mia regnfrakke. Intet er nyt, men det fungerer bare… vandtæt, behageligt og med gode lommer til hundekiks.

Undskylder for Rossis “venden ryggen til”, men jeg har ham sjældent i snor og når jeg så kalder på ham, så sætter han sig altså lige foran mig – ja… jeg ved godt, at han skal sidde ved venstre side, men han er snart 10år… så vi bruger bare tiden på det der gør os begge glade og hans ryg er da ok pæn.

Kram til jer derude!

outfit for a rainy walk

12 thoughts on “Silver in the rain

  1. Sød hund! Og rigtig fin jakke. Jeg havde noget der lignede for mange år siden, men jeg var mærkeligt nok ikke modig nok til at gå med den. I dag kan jeg jo kun tænke “klovn” om det.

    • Det kender jeg godt… bl.a. derfor gemmer jeg næsten alt – ja faktisk gemmer jeg nok for meget.
      Tiden har dog lært mig, bare at bruge, lige præcis, hvad jeg har lyst til… netop fordi jeg har oplevet at jeg har haft noget, som jeg ikke har fået brugt, mens det var muligt (ha ha… vist noget med alder)

    • Med det vejr vi har i DK, er det da næsten ikke til at leve uden en regnfrakke… så det må du da få købt dig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.