Just my colors… outfit #52

14.11.2013 af: walkinrunout Kategori: outfit , , ,

Vero Moda bluse//By Malene Birger Jakke og tørklæde//River Island bukser//Sandwich bælte//Fly London støvler

Når andre springer i “all Black” – hopper jeg gerne i noget sort/hvidt og rødt…  det er virkelig basisfarver for mig… og sjovt nok, har det næsten været det hele mit liv…

Der har kun lige været en lille periode på 4-5 år, hvor jeg undgik alt der var rødt. Jeg havde fået den ide, at rødt var forfærdeligt og noget man for alt i verden skulle undgå, i hvert fald som farve på tøj og sko.

Grunden er jeg ikke helt sikker på, men i fællesskab med min mor, har jeg fundet frem til, at det skyldes, at jeg som barn havde meget rødt… og på et tidspunkt, havde jeg fået tre fine røde rullekravetrøjer – en postkasserød, en orangerød og en bordeaux. De var med garanti flotte og kender jeg min mor ret var de sikkert også et fashionhit a la 70’erne…. MEN kors, hvor var de forfærdelige at have på… de var slimline og meget lange i halsen – hvilket vil sige, at man konstant gik med en fornemmelse af at blive kvalt… eller i bedste fald bare med åndrdrætsbesvær.

Så hvad andet kan man gøre, end at udvikle en fobi for rødt tøj???

Heldigvis er jeg kommet ud på den anden side og er blevet rigtig glad for rødt igen – og jeg tør endda, at købe både rødt undertøj og røde sko 🙂

Har I en farve, ud over sort, som bare lige er jer?

 

Kram!

 

My colors are white, black and all sorts of red… but it was not always like that. 

12 thoughts on “Just my colors… outfit #52

 1. Kan rigtig godt lide pink, men der er grænser for hvor meget pink en pige over 30 kan bære uden at det bliver tragisk, så jeg dyrker min last i det stille (med pink strømper, kuglepenne etc.)

  • Uhh – Jeg er også vild med pink, og jeg bruger det faktisk også…. Har to pink skjorter og også et tørklæde med pink i…. jeg har faktisk slet ikke tænkt på, at man ikke kan bruge det, når man er blevet over 30 (godt)

  • Tusind tak 🙂
   Ja, jeg har godt lagt mærke til, at du er meget til det sorte… som du simpelthen styler så fint – jeg kan også rigtig godt lide sort, men er knap så god til, at få så mange forskellige materialer blandet… og så er det fedt med et rødt pift i stedet 🙂

 2. Tørklædet er rigtig fint!. Når jeg tænker over det, tror jeg at jeg har en svaghed for marineblå, og mit klædeskab består af sort/blå/grå – rimeligt neutralt haha 🙂

  • Det er også tre farver, som er virkelig flotte sammen – jeg har tidligere haft meget blåt, men har det ikke rigtig mere – det tror jeg, jeg skal få gjort noget ved 😉

  • Ja og blåt er så fantastisk til dig… og du er rigtig god til at få brugt mange nuancer af blå… det vil jeg gerne prøve på fra nu af… 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.