Mermaid by Julie Sandlau ♥

15.11.2013 af: walkinrunout Kategori: Samarbejde, smykker

 Udarbejdet i samarbejde med Julie Sandlau

Lige siden Julie Sandlau lancerede de smukke Mermaidsmykker for, nu flere måneder siden, har jeg sukket efter både en rigtig flot statementring og et par fine øreringe.

Jeg vil allerhelst have øreringene i guld og med blå krystaller – for jeg synes simpelthen at de blå sten er vildt smukke, men jeg tror det bliver lidt for meget med den store blå krystal på fingeren, så der vil jeg rigtig gerne have den flotte guldring med facetslebne zirkoner. Den har en rigtig flot form og mønstret, som zirkonerne danner er så fint.

Smykkerne her er i  22 karat forgyldt sterling sølv med små facetslebne zirkoner og runde, smukke havblå krystaller, men er man mere til sølv, findes de samme styles i oxideret sterling sølv med grønne krystaller. Læs mere her, hvor I også kan se de andre kollektioner Julie Sandlau, har lavet.

Jeg kan ikke helt vælge om jeg helst vil have de små runde øreringe med én stor krystal eller de lidt større dråbeformede, som hver har 3 krystaller, hvad synes I? Hvis I overhovedet kan lide dem 🙂

Der er jo også øreringene der minder lidt om halerne på havfruer – de er også rigtig flotte, men så må man jo undvære de smukke blå sten….. Åhhhh det er en skam, at jeg ikke har en skattekiste i kælderen eller et pengetræ i haven…

Men jeg kan jo i hvert fald sagtens ønske mig dem alle – så det gør jeg bare….. hæ hæ

Kram søde piger og rigtig god weekend.

 

Jewellery from Juliesandlau – on my christmas wish list

4 thoughts on “Mermaid by Julie Sandlau ♥

    • Ja, det er så super fint – jeg har kun et par sølvøreringe fra hende, men er som sagt helt vild med de her guld og blå/grønne havkrystaller… Godt det snart er jul…(håbe, håbe, håbe)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.