Outfit #53

17.11.2013 af: walkinrunout Kategori: Ikke kategoriseret

Nyder i weekenden?
Hvor jeg befinder mig, har der været det skønneste vejr, sol og ingen blæst og regn. (Ja, på denne årstid bliver man taknemmelig for lidt)
Vi var i går forbi et bolighus, da vi snart vil skifte spisebord og spisebordsstole og den slags skal jo vælges med omhu. Lige ny har vi teaktræsstole med sort læder designet af Ole Wancher (gammel dansk designer, som ikke er helt så kendt, som “de andre”) og til dem har vi også bord og skænk i teak.
Det er ikke fordi vi ikke er glade for det, men mere fordi, at vi nu har haft det i 10-15 år og godt ville prøve noget lysere.
At John, som bolighusmanden hed, så kunne fortælle os, at vi er helt forkert på den…. er vi ligeglade med. Tilsyneladende skifter de hippe lige nu fra hvidt og lyst til teak og mørkt…
(Enten er vi så håbløse hvad angår møbelfashion…. eller også er vi bare firstmovere…. der virkelig er first…)
Vi må se, hvad vi ender med.

20131117-155520.jpg
Cos kjole//Acne strik//By Malene Birger tørklæde// Asos støvler//Heartmade mobilpung//Ole Lynggaard halskæde
I dag har den bare stået på afslapning…. jeg har været ramt af en skrækkelig hovedpine fra onsdag til lørdag morgen …. næsten som syle, der blev prikket ind i hovedet og jeg var faktisk alvorligt bange for, at der var noget helt galt…. for jeg er ALDRIG syg… Men nu er det væk… Pyhh!
Tænker lidt på om man lige skulle smutte til lægen, bare for en sikkerheds skyld 😉

Kram og fortsat god weekend!

outfit from yesterday

16 thoughts on “Outfit #53

 1. Vil I ikke godt overveje at gemme det I har nu – selv om I køber noget nyt, for I kan i den grad komme til at fortryde. I vil alligevel aldrig få en sum for det gamle, der er ok i forhold til kvaliteten.

  Sagt af en, hvis forældre sendte den danske designskat ud i mørket i 70′ erne og 80’erne og erstattede den med fyrretræsmøbler:-(

  • Jeg har tænkt på det og jeg tror vi vil gemme det vi kan have plads til, for du har helt ret… det er virkelig kram og kan sagtens bruges igen på et senere tidspunkt.
   – så må vi hellere rydde noget af drengenes brugte legetøj og mit eget tøj ud 😉

 2. Haha, jeg vil så gerne have hvide møbler. Vi har lyse. Jeg trænger også bare forfærdeligt til noget nyt og friskt.
  Åh, det var dog ikke rart med hovedpine så mange dage. Min kæreste ligger syg nu, og jeg forsøger virkelig at holde afstand, så det ikke er mig om et par dage. Ville være så øv.

  • Ja hold dig bare på afstand 🙂
   Jeg ved godt at man ikke skifter møbler hver uge, men det er helt rigtigt…. man kan godt trænge til forandring en gang imellem – vi har dog aftalt, at vi køber ikke noget, før vi er sikre på, at vi vil have det i rigtig lang tid….
   Så vi må se 🙂

  • Ja… og selv der er jeg ikke altid verdens hurtigste… Ha ha.
   Vi skal nok finde noget godt og ellers er det jo faktisk stadig godt, det vi har 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.