Work it out… 7 min

20.11.2013 af: walkinrunout Kategori: exercise

De af jer der har fulgt med længe ved, at jeg godt kan lide at røre mig… bl.a. derfor har jeg også indgået en pagt med mig selv, der går på, at jeg SKAL lave ét eller andet hver dag – motionsmæssigt.

Det behøver ikke være store ting – og jeg har i perioder brugt at lave intervaltræning med baggrund i Youtube-videoer fx. Bodyrock.tv eller Zuzka Light, men nu har jeg for noget tid siden opdaget en app, som jeg virkelig synes virker rigtig godt. Den hedder 7 Min Workout – Træningsprogrammet på 7 minutter.

Konceptet er, at man træner 30 sekunder og holder dernæst pause i 10 sekunder. Øvelserne væksler mellem statiske, som Planken, Benbrænderen (det hedder den i hvert fald, der hvor min søn går til karate), pulsøvelser, som sprællemand og styrkeøvelser, som fx. push-ups.

Man kan så selv vælge om man vil køre programmet igennem én eller flere gange… jeg tager som regel to gange – dvs. 14 minutter… Det passer lige med, at jeg kan gøre det om morgenen inden jeg går i bad.

Selve app’en er meget overskuelig og nem, at finde ud af at bruge og så er der indbygget kalender, der viser hvilke dage – og hvor længe man har trænet.

Kendte i den godt? eller træner i slet ikke hjemme?

Kram!

 

My new workout crush…

8 thoughts on “Work it out… 7 min

  1. Hvor er du sej, du lige får det mast ind om morgenen! Har selv en drøm om at få hjemmetræning inkorporeret som en fast vane, især for at vedligeholde det jeg har opbygget på træningscampen, så jeg vil da lige tjekke denne app ud.

    • Det er ikke så slemt, når det er så kort tid… Jeg plejer at sige til mig selv, at jeg bare skal tage et sæt, men jeg har faktisk tit både tid og overskud til to 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.