A Question Of….

21.11.2013 af: walkinrunout Kategori: I wish

Ét af de brands jeg altid holder øje med er A Question Of – dels fordi de altså har nogle af de fedeste statements på deres trøjer og dels fordi kvaliteten bare er super lækker. Ud over det, er A Question Of, historien om to venner med en fælles passion for at gøre bæredygtig levevis et simpelt valg og det synes jeg er rigtig fedt.

De har på de tre år de har eksisteret drevet det vidt og har nu udvidet sortimentet af t-shirts og sweatshirts til også at omfatte bukser og huer og jeg craver selvfølgelig flere dele af deres nye styles og især den mørkeblå Paris sweatshirt er jeg vild med.. og det sort/hvide sæt… og den skønne beanie.

De sorte sweatpants med hvid stribe langs siden af benet ser også flotte og lækre ud – selvom jeg måske nok synes, at de er lidt brede nederst i benene.

Kan I lide noget af det nye de har lavet?

Kram!

 

New stuff from one of my favorite brands – A Question Of

6 thoughts on “A Question Of….

    • Tak søde Linda – det er heller ikke alt, jeg kaster mig over, men rigtig meget af det… synes jeg er vildt fedt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.