Danmark dejligst!

22.11.2013 af: walkinrunout Kategori: Samarbejde, travel

Overskriften er vist en del af en form for slogan, der blev brugt for mange år siden, men det passer jo stadig…. for Danmark er dejligst. Vi har så mange fantastiske steder, hvor der kan både ses og opleves en masse.

Jeg elsker selv at komme på både weekendture og ferier i Danmark og vi er en flok venner, som har læst sammen, som nogle gange har mødtes i et sommerhus en forlænget weekend og bare hygget, spillet bold, hørt musik og drukket lidt rødvin.

3 af de skønne sommerhuse på Samsø

Jeg tror snart jeg skal have arrangeret såden en tur igen og derfor har jeg været inde for at kigge på Sommerhus-siden.dk, som formidler udlejning af 140.000 sommerhuse og ferieboliger i Danmark og 28 andre Europæiske lande. På siden kan man fremsøge ledige ferieboliger samt opstille forskellige kriterier, så som, at der skal være swimmingpool eller internetadgang. Det er ikke nødvendigt for os… altså swimmingpool og internet, men til gengæld vil vi gerne et sted hen, hvor der er smukt natur og mulighed for gode gåture.

Jeg har kigget på et hus på Samsø… for der er så smukt på Samsø og jeg har kun været der to gange før – hvoraf jeg den ene gang var meget lille og derfor ikke kan huske så meget fra.

Den anden gang var også på en weekendtur med en flok studiekammerater, et par år efter vi var færdige med at studere – jeg husker det som helt perfekt, for en lille get-away.

Har i planlagt nogle ferier eller weekendture i foråret?

Kram!

 

***Udgivet i samarbejde med Sommerhus-siden.dk***

 

I’m planning a get-away and use Sommerhus-siden.dk

 

2 thoughts on “Danmark dejligst!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.