I just love…. outfit #54

26.11.2013 af: walkinrunout Kategori: outfit, today

Der er to ting, der altid afværger de værste tøjkriser…

Den ene er min elskede halskæde, My Friend, som er et symbol på omtanke, designet af Charlotte Lynggaard. Hun har skabt My Friend til børn og voksne, og den lille pingvin har allerede nu indsamlet over 1 million kr. til et vandprojekt i Afrika i samarbejde med BØRNEfonden.

Den anden er min fine stribede blazer fra By Malene Birger. Den støtter ikke noget fint projekt, men er den helt perfekte kombination af stilfuld elegance og afslappet lækkerhed. Jeg bruger den som regel til cowboybukser, men har også haft den på til både nederdel og kjole…. – og yeahh – føler mig så godt tilpas.

Oliver Cramer strik//By Malene Birger blazer//H&M jeans//Ole Lynggaard My Friend halskæde//Fly London støvler

Jeg haved tidligt fri i dag, da jeg skulle ud med vores bil til det firma, der lige har lavet undervognsbehandling på den… der var nemlig en liste, der havde løsnet sig. Det blev hurtigt fixet og så var der lige tid til at kigge lidt på butikker…

Således fik jeg købt årets første julegave…. til mig fra mig… og wee, jeg bliver glad for den.

Kan I også finde på, at købe julegave til jer selv? sig ja….

Resten af min dag stod på træning… og husligt arbejde (bare det mest nødvendige) og nu nydes ild i brændeovnen, mac og god musik.

 

Kram!

 

Outfit from today – wearing two of my favorite things – my blazer and my necklace

8 thoughts on “I just love…. outfit #54

 1. Den er også bare så fin den blazer 🙂 Ja da, kan sagtens finde på at købe op til flere gaver til mig selv, lægger dem dog ikke under træet, det er for pinligt, hehe 😀 Hvad mon du har købt?

  • Godt… så er jeg ikke alene – jeg tror dog heller ikke at jeg lægger pakken under træet… der er jo 100 år til at det er juleaften 😉

 2. Jeg købte julegave til min helbred igår – Et par nye træningssko, var så tæt på at bede ekspidienten om at pakke dem ind, men det var alligevel lidt for miljøbelastende 😀

  Det er så fedt med de ting i garderobe som bare virker hver gang. Desuden elsker jeg fine og brugbare ting som støtter en sag, som din halskæde.

  • ha ha… jeg fik godt nok min gave pakket ind :-/
   – og ja… jeg er også ret vild med ting der støtter en god sag og som man kan bruge…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.