Retnemt – Ret nemt!!!

27.11.2013 af: walkinrunout Kategori: food & drink, Samarbejde

Mandag skal jeg undervise i Zumba og med et overlap på 5-10 minutter smutter manden til tennis – tirsdag skal manden i herreklub – onsdag skal begge drengebørn til svømning og manden skal igen til tennis – torsdag smutter jeg til pump eller i tøseklub – fredag skal vi bare hygge med god mad, vin og slik eller chips….. med sådan et program, som langt de fleste børnefamilier kender til, kan det godt være svært at få tiden til at slå til.

Man prioriterer selvfølgelig efter bedste evne og sådan noget som lektier, leg og god mad ligger aller højest hjemme hos os.

retnemt retterRetter fra den kommende uge på retnemt.dk

Her er det at Retnemt.dk kommer ind i billedet, for der kan virkelig hentes noget tid her.

Konceptet er, at alle råvarere, med tilhørende opskrifter bliver leveret lige til døren – og det er altså sunde og velsmagende retter, der ikke tager mere end en halv time at lave. Eksempelvis er der i den kommende uge Kuller med sweet chili, bagt laks med rødkålsråkost, Oksesteak med svampe i sherrysauce – og sprøde kartofler og mange flere.

Man modtager hver uge en mail, med forslag til retter, men kan selv vælge andre, hvis man ikke lige er så vild med det foreslåede… eller man bare synes at noget af det andet lyder mere lækkert.

Hvorvidt der også kan spares penge på madkontoen, ved jeg ikke helt, men i hvert fald undgår man den der lækkersult-shopping, som nogle gange sniger sig ind på én, når man ellers bare skulle have 2 liter mælk…

Hvis I synes det lyder spændende kan jeg anbefale at besøge Retnemt her, for så kan I læse alt om det.

Nå, nu vil jeg til at lave lidt aftensmad 🙂

Kram!

Udgivet i samarbejde med Retnemt.dk

 

An easy way to gain more time – buy your dinner at Retnemt.dk

10 thoughts on “Retnemt – Ret nemt!!!

    • Ja, det er nemlig smart – og så falder man heller ikke så nemt i fastfood-fælden (den farlige fælde, som børnene nogle gange plager for at få os i) 😉

  1. Genialt koncept. Vi har det også i Dubai, men det er ret dyrt, og da jeg også nyder at gå rundt og finde de bedste råvarer selv, så har jeg endnu ikke prøvet det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.