Sharing is caring….

27.11.2013 af: walkinrunout Kategori: tips & tricks

charityantivirus

William – nu 6år

En lille dansk dreng på 41/2 ved navn William var ikke i tvivl, da han i den spanske skole, han gik i, hørte om at børn sultede i Afrika. Han bekymrede sig og mente, at han og hans familie da sagtens kunne dele. De kunne pakke deres bil med mad og drikke og køre bilen over Gibraltar til Afrika og give al maden til de sultne børn…

Hans far, Janus, blev så påvirket af sin lille drengs bekymring for de afrikanske børn, at han grundlagde CharityAntivirus. Han arbejde i forvejen med antivirusprogrammer og følte derfor, at det var indenfor det felt, at han kunne bidrage.

Konceptet går i alt sin enkelthed ud på, at man får et antivirusprogram og efterfølgende så selv afgør, hvor meget man vil donere i pris for det og hele overskudet går til børn i nød.

charityantivirusJeg synes det er et smukt koncept og en næstekærlig tanke, så da jeg blev spurgt om jeg ville være ambassadør for projektet, sagde jeg straks ja…. og helt ærligt – vil vi ikke alle hjælpe i sådan en sag?

I hvert fald fik far Janus gaflet to prominente personligheder til, at hjælpe sig med at promovere CharityAntivirus, nemlig landsholdsanfører og Liverpoolstjerne Daniel Agger samt sangeren Mads Langer.

De kan begge opleves i filmen her og har I lige som jeg lyst til at støtte den gode sag kan I læse mere her samt hente virusprogrammet.

Sharing IS caring!!!

 

Kram!

 

It’s for a good cause… to help the poor children in Africa – Janus made the worlds best antivirusprogramme – CharityAntivirus

 

 

 

2 thoughts on “Sharing is caring….

  1. Det var da rørende at den lille dreng kunne vise så meget næste kærlighed 🙂
    Og sikke en god idé faderen fik. Det er da helt sikkert noget jeg lige vil kigge nærmere på, når der er lidt mere tid 🙂

    Simone
    Microcut.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.