Useless Facts

28.11.2013 af: walkinrunout Kategori: smile

En gang imellem popper de op… de her indlæg, hvor vi åbner lidt op for posen og deler en lille smule mere af os selv, end vi plejer i helt almindelige indlæg…. og jeg fornemmer, at det er tid nu…

Jeg hár allerede giver jer oplysninger om de aller mest unyttige facts om mig… her!

Men der er faktisk flere ting… og da jeg selv synes, at det er noget så sjovt, at læse hos andre, hvilke små skøre, underlige ting de gør, har oplevet eller bare lever med… kommer her en omgang mere af mine – tradaaaa!!!

1. Jeg har boet 16 forskellige steder i mit liv.

2. Jeg sparer vildt meget op til pension. (håber, det også er meget, når jeg engang når dertil)

3. Jeg elsker alle dyr, altså den søde slags – ikke de ulækre og har aldrig forstået hvorfor man taler om hundemenneske eller kattemenneske… jeg er bare dyremenneske.

4. Jeg er altid den, der bliver bedt læse korrektur… både på arbejdet, i mit netværk og herhjemme – og jeg nyder faktisk lidt, at “lure” lidt på hvordan andre skriver, sammensætter sætninger og ikke mindst staver.

5. Jeg har motorcykelkørekort, men har ikke brugt det i 3 år. Uhhh

6. Min favoritdrik er Crement eller rødvin fra Bourgogne og når det ikke er så passende med alcohol, er det danskvand uden citrus… for himlens skyld… uden citrus.

7. Jeg er A-menneske og elsker at komme tidligt i seng og (forholdsvist) tidligt op.

8. Jeg hader pakkeleg… og gør gerne alverdens krumspring, for at undgå det her i juletiden, hvor alle andre går pak-amok.

9. Jeg skal ikke på skiferie denne vinter…… for første gang i umindelige tider. Jeg har været på ski, hvert år siden jeg var 5-6 år… så det bliver underligt – normalt er vinterferien prioriteret højere end sommerferien.

10. Jeg skal til julefrokost både fredag og lørdag…..

Er jeg totalt alene her? Eller kender I det?

 

Kram!

 

Just some useless facts about me!

10 thoughts on “Useless Facts

    • Ha ha … lige præcis… det er meget sjovere, at man køber noget til en bestemt person, hvor man har tænkt over, hvad denne person kunne bruge…. Der er tit en tendens til, at man får grimme engle eller andet forfærdeligt julepynt.
      Jeg skal dog lige sige, at i gårsdagens pakkeleg fik jeg et glas honning samt fire fine porcelænshjerter … så det kan også være godt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.