Black & White, Gold & Brown… Outfit #55

04.12.2013 af: walkinrunout Kategori: outfit , , , ,

Allez Allez bluse//H&M jakke (old)//Part Two læderbukser (old)//By Malene Birger tørklæde (old)//Catarina Martins (old) støvler

Det er efterhånden ved at være lidt tid siden jeg har haft et indlæg med outfitbilleder… det skyldes hverken, at jeg ikke gider at lave indlæggene eller at jeg ikke har noget tøj på…. alene det, at der hele tiden er mørkt.

I går tog jeg så konsekvensen og fik taget et billede trods både mørke, kulde og yngstesønnens lego-leg under bordet… ok – nu havde jeg så også lige valgt, at stille mig op til fotoskydning, der hvor drengene leger og hygger sig…. men pyt!!!

I eftermiddag har jeg tidligt fri og har derfor planlagt at tage til træning umiddelbart efter arbejde og efterfølgende, skal jeg have smidt et helt læs drengebørn af ved biografen, da der er skolebio (ja, det findes stadig)

Skøn dag til jer, tøser!

Kram!

 

Outfit of today – they are seldom these days due to the darkness outside

10 thoughts on “Black & White, Gold & Brown… Outfit #55

  1. Jeg er også sindsyg dårlig til at få foreviget mine outfits for tiden. Jeg skyder også skylden på mørket, omend det nok mere er tiden som bliver prioriteret anderledes…
    Du ser super fin ud, og det ser da ud til at den nye bluse sidder rigtig godt.

    • Ja du har nok ret i, at en hel del skyldes prioritering 😉 billeder bliver jo egentlig helt ok i mørke.
      Tak mht. blusen – jeg synes også selv, at den er super fin 😉

    • Tak skal du have Anne – og ja… Det var hyggeligt dengang, når man sammen med hele klassen skulle i biffen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.