The Fan…..

05.12.2013 af: walkinrunout Kategori: Samarbejde, smykker

*** Udarbejdet i samarbejde med Aveny.dk***

Aveny.dk er en webshop med alt hvad hjertet kan begære af smykker og ure. De har en solid baggrund, idet de har 53 års erfaring indenfor smykker og ure.

På webshoppen kan man læse, at deres mål er, at levere kvalitetssmykker til lave priser, især indenfor brillantsmykker, vielsesringe og kædevarer samt, at de vil være de billigste i Danmark, uden at gå på kompromis med kvaliteten og det er jo noget vi kan lide.

Ligesom alle andre, er jeg i denne tid ved, at finde julegaver til hele familien samt ønsker til mig selv og lige nu er min kærlighed faldet på noget så smukt som en vifte…. eller rettere, en hel masse vifter… De er gjort af Susanne Friis Bjørner, som er smykkedesigner og gemmolog (én der studerer ædelstene) og jeg har fundet dem på Aveny.dk.

Jeg synes formen er uendelig fin og især halskæden med de to vifter i sølv og guldbelagt sterling sølv samt de vifteformede øreringe er super smukke.

Halskæden er i øvrigt rigtig lang…  90cm, hvilket er rigtig fint, her om vinteren, hvor man også ofte har et tørklæde om halsen. Jeg tror jeg skal have ført den på min ønskeseddel – prisen for den er 900 kr. (så det kan godt være, det lige er i overkanten til vores julegavebudget…. medmindre ét af mine familiemedlemmer har vundet i lotto) men så kan man jo købe den selv…. når man har sparet op 🙂

Webshoppen er utrolig kundemindet og brugervenlig, bl.a. er én af fordelene, at blot man holder musen over smykkerne og urene kan man se prisen… man behøver således ikke at klikke frem og tilbage. Endvidere er der gratis fragt og leveringen tager kun 1-3 dage – især godt, hvis man ikke lige er så hurtig med at få købt julegaverne. Endelig har Aveny også 6 fysiske butikker, hvor man kan købe de samme varer, som er på webshoppen… hvis der stadig skulle være nogen, som helst vil undgå webshops (findes der stadig den slags?)

Jeg faldt altså også lige over en gave til manden…. og den må jeg bare vise jer…

Er de ikke fine? Bilen kan for øvrigt skrues af manchetten og køre…I kan finde dem her.

Hvad med jer? Har I været på julekiggeri hos Aveny – fysisk eller online? Ellers er det bare om at kigge efter øreringe, halskæder, ure, manchetknapper osv…

 

Og hvis I har lyst til at være med, kan jeg oplyse, at de her i december har en adventskonkurrence på deres Facebook side.

 

Kram!

 

I got my eyes on the danish brand Susanne Friis Bjørner and Ferrari.

6 thoughts on “The Fan…..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.