Outfit #56

07.12.2013 af: walkinrunout Kategori: Ikke kategoriseret

20131207-180859.jpg
Billedet er fra i går, hvor Bodil stadig viste tænder… dog ikke så massivt, som om torsdagen…. Håber I alle klarede jer godt igennem stormen… hos os mistede vi kun to tagsten – så det var nådigt sluppet.
I dag har til gengæld, været vildt skøn… Ikke alene har jeg fået klaret en stor del af julegaverne, jeg har også nået at julehygge med min mor og mine drenge.
Vi har travet Aalborg godt igennem, set alle juleudstillingerne, set skøjtebanen på Gammeltorv og spist æbleskiver og drukket glögg på Duus…. så hyggeligt.

20131207-181921.jpg
Nu kaster jeg mig lige straks over fasansteg og godter… og så må I have en fortsat god weekend.
Kram

8 thoughts on “Outfit #56

 1. Du ser godt ud 🙂 Ih, det lyder hyggeligt med familie julehygge 🙂 Vi har også mistet et par tagsten. Der ligger et par lidt rundt om min bil. Kan heldigvis ikke se noget på den, puha..

  • Åhh det var godt, at de ikke lige ramte taget af bilen… pyhh – der er godt nok ellers sket meget skade – så vi har da været heldige.
   Og ja, julehygge med familien er bare det bedste… og især når det involverer glögg og æbleskiver 🙂

  • Jo tak!!!
   Bodil og Sven … ha ha – godt, vi ved, hvad vi skal kalde den… i øvrigt hørte jeg at stormen blev kaldt en liten storm i Norge og Sverige… her i DK, blev den omtalt som orkan…

  • Tak søde – jeg vælger så at tro, at det ikke er fordi det dækker det meste af ansigtet… 😉 det er ok ikk’?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.