Let it snow….

10.12.2013 af: walkinrunout Kategori: Samarbejde, travel

*** Udarbejdet i samarbejde med Dansk-sommerhusferie.dk***

Jeg har ikke bestilt nogen skiferie i år…. og det er første gang i umindelige tider, at vi ikke skal afsted til de sneklædte bjerge og den knitrende sne.

Jeg ved ikke hvorfor vi ikke har fået bestilt noget… – måske fordi, dem vi plejer at være afsted sammen med, helt og aldeles uretfærdigt er blevet inviteret til Thailand af deres forældre…. hvad liger det lige!!!

Eller også er det måske fordi, der har været så meget andet praktisk, der skule ordnes og fixes, med dertilhørende underskud af tid og penge (og det er jo en ærlig sag), men nu er det altså bare sådan… at jeg har hørt folk, der skal på skiferie ytre sig om, at de glæder sig og at julen bare lige skal overstås… og så er de afsted…. det er altså hårdt, at høre på og det giver i den grad ferielængsel.

Jeg har heldigvis mulighed for at holde fri i vinterferien… og jeg overvejer derfor at leje et sommerhus med en masse fede faciliteter og en skøn beliggenhed – gerne i nærheden af en skov og en sø…. og så vil jeg bare håbe på at der falder lidt sne, så langrendskiene kan blive støvet af.

Dansk-sommerhusferie.dk har jeg fundet tre steder, der har både indendørs swimmingpool, spa og internet… sååå, så er spørgsmålet bare, om jeg skal til Ebeltoft, Oksbøl eller Gjern – sidstnævnte, har jo stor fordel af, at der er en kunstig skibakke…

Og ja… sommerhusene kan godt lejes hele året… også i venterferien.

 

Kram!

 

This year we are not going on ski holiday – and now i’m looking for alternatives…. 

6 thoughts on “Let it snow….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.