Love to wear…

11.12.2013 af: walkinrunout Kategori: I wish , , , ,

Jeg spottede det ultra fine slangestriksæt fra Designers Remix i dag og hvem der bare kunne springe i det, sådan en kold og kedelig december onsdag…

Det fine slangemønster er på en gang dyrisk og kaotisk, men det er lavet symetrisk, så både bluse og nederdel får et grafisk udtryk… det synes jeg er super flot.

Jeg til tilsætte et par af de tykke sorte strømpebukser fra H&M, som altså bare ér de bedste og billigste jeg har fundet samt de fine ankelstøvler fra The Last Conspiracy, som også var fremme sidste år – de er sofistikerede og lækre, men plateauen, gør, at man rent faktisk kan gå ret godt i dem (jeg har selv prøvet… ca. 20 skridt inde i butikken… og har man så brug for mere?)

Til dette sæt, behøver man egentlig ikke smykker overhovedet, men en fin tynd guldkæde med lovetags i og et twist af boheme, i form af et armbånd fra Isabel Marant… gør det lidt sjovt.

Huen fra Inverni er med, fordi jeg lige pt. har ondt i det ene øre… og derfor passer meget på ikke at få træk og kulde i øret… mine drenge var da også ret interesserede i at høre, om jeg virkelig ville og ikke mindst måtte gå rundt med hue indenfor… det må de nemlig ikke i skolen – og nej, jeg vil kun tage den på udenfor.

Hvad synes I om det?

Kram og rigtig god onsdag!

 

What I would love to wear today..

8 thoughts on “Love to wear…

    • Heldige dig… jeg kan godt strikke, men er forfærdelig utålmodig… så det bliver kun til halstørklæder eller pulsvarmere… mon det er svært??!?!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.