Pixum fotokalender

12.12.2013 af: walkinrunout Kategori: new stuff, sponsoreret, tips & tricks

Jeg har tidligere benyttet Pixum, til brug for præsentation af mine billeder bl.a. her, hvor jeg fik lavet en fotobog fra en familietur til Champagne.

Nu har jeg så gjort det igen… benyttet mig af Pixum… jeg har lavet (med stor hjælp fra den, i oploadprogrammet foreslåede opsætning) en fotokalender for 2014 med billeder – primært af vores søde drenge, til min mand samt oversigtskalendere i A3 til bedsteforældrene, så de sammen med alle deres gøremål og fødselsdage i 2014, kan nyde synet af deres børnebørn.

Det er ligeså nemt at fremstille kalendere på pixum.dk, som det er af lave bøger – man opretter sig blot som medlem, oploader billeder og udpeger, hvilket layout, man ønsker. Herefter kan man selv vælge, at indsætte billeder eller blot lade programmet sætte kalenderen op – jeg gjorde det sidste og gennemgik derefter kalenderen og rettede lidt til på størrelse og fokus, der hvor jeg syntes det var nødvendigt.

Alt i alt tog det vel ca. en halv time….

Jeg synes resultatet er blevet rigtig fint og jeg håber, at de bliver glade for dem.

… Så hvis I ikke har julegaverne på plads endnu, er dette en oplagt ide og I kan sagtens nå, at modtage kalenderne – og lige nu får I faktisk 20% rabat på fotokalendere… se bare her.

 

***Sponsoreret, idet jeg har modtaget en del af materialet***

 

Kram!

 

This year the grandparents will get a lovely calender with pictures of their grandsons – made by Pixum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.