Ready for the big bang?

15.12.2013 af: walkinrunout Kategori: Samarbejde, tips & tricks

*** Udarbejdet i samarbejde med XL-Byg.dk***

Er I ved at have styr på julen? Jeg er ved, at have det meste klar… konfekt, småkager, julegaver, mandelgave og julemad. Det bliver godt med en god lang juleferie… som jeg er velsignet med i år… næsten 14 dage.

Som sagt har jeg det meste på plads og er derfor også begyndt, at kigge lidt videre …. mod nytår. Det er ikke fordi det kræver meget planlægning, idet vi i mange år har holdt nytårsaften med et vennepar og deres børn og vi har næsten altid gjort det rigtig nemt og bekvemt for os selv…

Vi køber hele nytårsmenuen fra enten en slagter eller en restaurant og har på den måde mulighed for at spille, lege og fyre raketter af hele aftenen, i stedet for at være i køkkenet hele tiden.

Med to drenge… nå, ja… i disse sammenhænge.. Tre drenge 😉 er det jo helt forståligt, at der skal indkøbes en vis mængde krudt og kugler… De to mindste drenge er ret vilde med at det jeg kalder “børnekrudt”, som fx. stjernekastere, knaldperler o.lign, mens jeg selv er en sucker for Fontainer eller batterier…

XL-Byg.dk kan man få det hele og som et ekstra plus, er det muligt at se fyrværkeriet på et lille filmklip, før man køber… Jeg har udset mig Håndværkerpakken, med 6 batterier, 1 fontaine og en portion raketter – Den vil helt sikkert bringe lykke…

Er I til Nytårsfyrværkeri? Eller lader I det blive ved Champagnepropperne?

Kram!

 

I have been looking for fireworks for New Years Eve

2 thoughts on “Ready for the big bang?

    • Åhhh – så håber jeg, at der er nogen, som laver et rigtig festfyrværkeri for dig… som du kan sidde indenfor og se… evt. med lidt champagne og kransekage i hænderne 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.