Christmas wishes – totally unrealistic…..

16.12.2013 af: walkinrunout Kategori: I wish

Som alle andre er jeg begyndt at vende blikket mod den kommende jul… og dermed også årets julegaveønsker. Jeg har en alen lang liste af ting og sager jeg ønsker mig…. ud over verdensfred, selvfølgelig…. så jeg har delt listen op i to.

Den første jeg vil præsentere jer for er dybt urealistisk, idet vi ikke plejer at give voldsomt store julegaver… men det er jo ønsker, så I får dem at se. Sidenhen vil jeg så vise jer en anden ønskeseddel, som er den realistiske, med ting, som jeg også ønsker mig, og som jeg rent faktisk har en mulighed for at få i julegave.

So here goes – i tilfældig rækkefølge:

1. Vintage Rolex armbåndsur

2. Louboutin stiletter

3. Ole Lynggaard slangering

4. Chanel – wallet on a chain

5. Chanel ballerinaer

6. Isabel Marant vinterstøvler

 

Her I også sådanne ønsker, som svæver lidt over alle de andre, men som drømmene alligevel kredser om?

Kram!

 

All I want for Christmas – the unrealistic part.

10 thoughts on “Christmas wishes – totally unrealistic…..

 1. Jeg har også lidt urealistiske ønsker på min ønskeseddel til jul. Der i blandt en Mulberry taske, en MAC computer og en ny telefon. Men man har da lov at håbe? 😉 Chanel tasken kunne også være rar at få indenbords!

  • Det bedste er jo i virkeligheden, at have den perfekte kombination af realistiske og urealistiske ønsker… det ville være kedeligt, med kun den ene slags 🙂
   Håber du får, hvad du ønsker dig 🙂

 2. Det er for vildt!! alle ønsker er lige mig 🙂 hvis jeg blot måtte vælge 2 ting. ja bare to 😀 ha ha..
  så var det uret og tasken. Det er jo kun to ting kære julemand 🙂

  /Chau

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.