Dubuy.dk

17.12.2013 af: walkinrunout Kategori: Samarbejde

***Udarbejdet i samarbejde med Dubuy.dk***

Dubuy.dk er en webshop, der forhandler alt, hvad hjertet kan begære af ting til hjemmet, men det er mere end det… det er også et site, med en online auktion – ja! – og du bestemmer helt selv, om du vil købe en vare, om du vil byde på en allerede oprettet auktion eller måske selv sætte en vare fra shoppen på auktion. Det hele er beskrevet inde på sitet, som i øvrigt forhandler alt hvad hjertet kan begære af skønne ting til børn og virkelig mange lækre ting til indretning af boligen samt tøj og tasker.

Ejeren Kenneth Madsen, skriver om Dubuy:  Dubuy.dk er din leverandør af spændende ting til det moderne hjem. Vi gør os umage med at sammensætte et sortiment, der kan friste selv de mest garvede indretningsinteresserede. Vi har en skøn blanding af designikoner, kommende klassikere og sjove, skæve og spændende nyheder, du ikke finder mange andre steder.

Og han har helt ret… jeg har selv kastet min kærlighed på en hel del… og det har faktisk ret meget med jul at gøre – Avvento juletræer fra Kähler, Pyramide fyrfadsstage, Urbania lyshus fra Kähler og en rød juletræsfod fra born in Sweden.

Hvis man har mulighed for at komme til Ikast i Midtjylland, har man også mulighed for at besøge Dubuy’s showroom og se på alle de lækre ting – der er åbent for afhentning eller besigtigelse af varer ALLE hverdage ml. kl. 9.00-16.30 – og efter aftale.

Har I prøvet at handle på Dubuy.dk?

Jeg kan da lige tippe om, at man kan få alle fire juletræer for 399 kr.

 

Kram!

 

6 thoughts on “Dubuy.dk

  1. Jeg er ikke så meget til det moderne danske design, men det sofabord der haler altså ind på mig. Jeg er på udkig efter et sofabord, og dette er lidt med i overvejelserne..
    Jeg købte en mælkekande derinde for 3 års tid siden 🙂

    • Det er nu heller alt det moderne jeg er vild med… noget er faktisk lidt for underligt til mig ha ha… men der er også rigtig meget, som jeg synes er rigtig fedt 🙂

    • Ja, det ville ikke være dårligt 🙂
      Jeg kan nu godt nøjes med rullebordet… i første omgang… det er super pænt og vil passe rigtig god ved siden af vores gyngestol 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.