Malerdrømme…

18.12.2013 af: walkinrunout Kategori: Samarbejde

*** Udarbejdet i samarbejde med Malerlager.dk***

Hvis tid ikke var et issue og jeg i øvrigt var virkelig ferm til at være håndværksagtig, ville jeg bruge denne, for mig, lange juleferie på at lave lidt om i vores 75 år gamle bungalow.

Vi har tre etager, med stuer og køkken i stueetagen og med tre værelser på første sal – det er bare sådan, at ét af værelserne er meget lille og det har indtil nu fungeret som ældstesønnens værelse. Det er egentlig meget hyggeligt, men han kan jo selvfølgelig godt se, at han ikke har så meget plads, at boltre sig på som vi andre – derfor har vi talt om, at ændre lidt på forholdene i kælderen og simpelthen lave et værelse til ham der.

Der er et stort rum nu, som vi har brugt til gæsteværelse og det vil kunne blive et helt perfekt lege/spilleværelse.

Der skal bare lidt nyt maling på vægge og loft…

Ældstesønnen vil gerne have flere forskellige farver, så jeg har overvejet om man kunne male tre vægge hvide og så lave et sejt grafittimaleri på den sidste væg…

Hos Malerlager.dk, har de rigtig mange flotte farver spraymaling, så, så er det bare om vi kan fremstille noget, der ser nogenlunde ud… eller om vi skal have fat i en rigtig grafittimaler… kan man slå sådan én op på de gule sider… 😉

Billede fra Idenyt

Den hvide maling på de tre andre vægge, kan jeg sagtens selv klare, så det er ikke noget problem og både dét og alt form for tilbehør kan man købe hos Malerlager.dk.

Har I også nogle boligprojekter, I gerne vil i gang med?

 

Kram og måske… god arbejdslyst!

2 thoughts on “Malerdrømme…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.