The Christmas Presents…

26.12.2013 af: walkinrunout Kategori: today ,

Julegaverne

Jeg håber at I alle havde en rigtig dejlig juleaften og juledag… der har sikkert være en masse god mad, vin, og gaver involveret for de flestes vedkommende… og sådan var det selvfølgelig også hos os.

Vi fejrede julen hos mine forældre i Nordjylland og juledag havde vi den skønneste familiegåtur i Rebild Bakker… virkelig et hit, for både børn, hund, ja og mig ha ha.

Men det var jo gaverne jeg lige ville vise jer… Acne Canada i grå… så skønt og så fedt jeg fik det… det blev selvfølgelig allerede taget i brug i går, på føromtalte gåtur.

En hjemmelavet juletegning og et hjemmelavet smukt juletræ fra drengene… simpelthen så flot. Gavekort til Matas og to sæt med Mascaraer… Det er virkelig et hit, at ønske sig mascara til jul, for næsten alle mærker laver så fine juleæsker med ekstra prøver i, som følger med uden ekstra omkostning.

Deodorant fra Tromborg… en virkelig favorit, jeg bare altid har og en silke nederdel fra Isabel Marant etoile… endelig blev den min.

Virkelig en skøn gavehøst… fik I også noget godt?

 

I dag er det min mands fødselsdag, så julen er sat på standby og flag og lagkage er rykket ind… men man er jo også godt kagesulten 😉

 

Kram!

 

 

23 thoughts on “The Christmas Presents…

 1. Glædelig jul! 🙂 Og tillykke med manden 🙂
  Sikke en lækker høst, især Acne halstørklædet 🙂 Hvis du ikke havde skrevet det, havde jeg troet, at juletræet var dansk design 🙂
  Jeg fik selv en lækker bolig høst, inkl. Royal Copenhagen 🙂

  • Tak 🙂
   Ja, vi var altså også overraskede, da vi åbnede sønnens gave… og jeg er bare så vild med det… tror det er egetræ og så med en rigtig gren som stamme. Det er så flot.

  • nej vel???
   – ja, det er de hjemmeladede man sætter mest pris på.. og især, når de er så flotte som disse 🙂

 2. Pingback: christmas presents | juloggaver-d.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.