Presents in action…

27.12.2013 af: walkinrunout Kategori: food & drink, outfit, tips & tricks , ,

Acne tørklæde + strik + støvler//Burberry frakke//Isabel Marant Etoile nederdel

Så kom ikke mindre end to af julegaverne i aktion…  Det super skønne tørklæde og silkenederdelen… (tørklædet havde som sagt allerede været i brug allerede første juledag… men der blev det ikke fotograferet ;-))

Manden havde som sagt fødselsdag og skulle selvsagt forkæles lidt… og det blev han idet, vi tog til whiskysmagning hos Stauning Whisky.

Stauning er en lille by i nærheden af Skjern i Vestjylland og det fine foretagne “Stauning Whisky” blev startet i 2006 af to brødre samt syv af deres venner. Det er den første whiskyproducent i Danmark og det er gået jævnt godt… sagt på jydsk.

Jeg er ikke selv den store whiskydrikker, trods det, at jeg fascineres af både produktion og popularitet og det hele giver lidt mere mening,når man får indsigt i den komplicerede proces med fremstillingen – de kloge siger at det ikke er svært at producere whisky… men der er meget svært, at producere god og drikkelig whisky… og det tror jeg på – der er uendelig mange faktorer, der skal gå op i en højere enhed… før det rent faktisk smager godt…

Rundvisning i produktionen.

Det var en oplevelse, at se hele produktionen, som de ni ejere, helt og aldeles selv står for og ikke mindst at få lov til at smage de fine dråber.

Hvordan har I det med whisky… kan I lide det?

 

Kram !

 

16 thoughts on “Presents in action…

  • Tak Trine… ja, det er lidt en videnskab som man godt kan fascineres af, selvom man hellere vil drikke noget andet 🙂

 1. Jeg er ikke det store whisky fan, nok hovedsageligt fordi jeg fik virkelig dårlig whisky (hvis det overhovedet kan kaldes det) i min ungdom. Men jeg var engang på kursus hvor vi ifm. middagen fik lov til at smage forskellige whisky og selvom jeg jo ikke lige var fan, så var det spændende at smage forskellen, for det var der bestemt.

  • Ja det er en hel videnskab og det er egentlig få faktorer, der kan justeres… på den måde er det spændende.
   Jeg er selv mere til rom, men synes det er spændende 🙂

  • Tak Nanna.. den er også vildt dejlig at have på… fjerlet og så føler man sig lidt fin… uden at det er for meget…

 2. Sejt! Jeg anede ikke at der var et whiskeybryggeri i Danmark. Og så Stauning af alle steder! Fløj tit til Stauning da jeg gik på flyveskole, og hvis jeg havde vist der var et whiskeybryggeri, var jeg da blevet lidt længere i omegnen:)

  • Ha ha… ja, det kunne have været kønt…Nu ved jeg selvfølgelig ikke hvornår du gik på skole, men de startede faktisk først rigtig i 2009… men det har i hvert fald udviklet sig til et lille firma, der er et besøg værd…
   De har flere whiskeys, som er med ved de største whiskykåringer… og det er da sejt af lille Danmark 😉

 3. Ih, du ser virkelig godt ud i den nederdel 🙂 Og hvor er det dejligt med dit nye tørklæde 🙂
  Ah, jeg er ikke nået til Whisky endnu 😉 Prøver stadig med rødvin, haha.

  • Tusind tak Louise… Jeg synes også selv, at jeg var noget så pæn i den ha ha…
   Du må få lært det med rødvin, for det er altså lækkert… og så pyt med whiskey… jeg er ikke den største fan, men synes det er interessant… og når nu min mand er fan… må man jo sætte sig lidt ind i det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.