Ready for 2014?

30.12.2013 af: walkinrunout Kategori: today

Nu er der ikke længe til… til, at vi skal pynte os, skåle i champagne, skyde nytåret ind, høre nytårstaler og kysse kl. 12..

Jeg glæder mig – ser altid frem til nytårsaften, som vi, som altid, fejrer sammen med min veninde fra gymnasiet og hendes familie.

Vi tager den lette og geniale løsning, synes vi selv, at bestille stort set al maden udefra… så er der mere tid til hygge og leg og ikke mindst at drikke champagne.

Madame Lily Bollinger

Madame Bollinger var ikke helt skæv på den, da hun udtalte ovenstående… jeg har i hvert fald en svaghed for den boblende, skønne drik og vi har da også været ude for at finde de helt rigtige flasker til nytårsaften… og der røg altså også lidt i vinkælderen.

Skal I også fejre nytåret med champagne…

Kram!

16 thoughts on “Ready for 2014?

 1. Rigtig godt nytår. Nytår har næsten ligeså mange traditioner som julen. Vi skal til et vennepar, hvor der er lagt op til drinks i lange baner og super lækker mad, så det skal nok blive en skøn aften 🙂

 2. Jeg vil bare lige ønske dig et godt nytår.
  Det har været fantastisk at følge dig gennem 2013, jeg føler næsten jeg “kender dig” gennem dine indlæg og dine mange dejlig kommentarer hos mig selv.
  Tak for 2013, jeg glæder mig til at følge dig i 2014!

  • Ej hvor er du sød Trine – og så meget i lige måde <3
   Det er skønt, hvad sådan en blog fører med sig…
   Tusind tak for 2013 til dig og jeg glæder mig til at komme endnu tættere på i 2014..
   Godt nytår!

 3. JAHA! MASSER AF CHAMPAGNE! 🙂
  Godt Nytår til dig, din skønne, fantastiske kvinde! Vi må snart mødes til et glas en skønne dag; jeg tror, at vi kunne få snakket en HEL masse 😉

  /Linda

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.