December 2013 Shopping…

05.01.2014 af: walkinrunout Kategori: new stuff, shopping ,

Jeg var ikke verdens heldigste på H&M webshop, da Isabel Marant lancerede sine skønne ting… jeg fik kun fat i bomberjakken, af de ting jeg gerne ville have… og egentlig var jeg ok tilfreds, men da tingene så begyndte, at kommer retur, fra alle de fashionistaer, der bare havde købt løs… blev jeg alligevel fristet påny.

Her var jeg så heldig af få fat i både én af bluserne… faktisk den jeg helst ville have – fra herrekollektionen samt et par af de spraglede boyfriend jeans… Jeg synes de er vildt flotte og jeg har brugt både dem og blusen, hver eneste gang de var rene.

Det stoppede dog ikke her, for udsalget gik jo nærmest i gang før varerne havde fundet vej til butikkerne… og den flotte boucle jakke fra Isabel Marant Etoile måtte jeg altså have, da den kom på udsalg… lige efter jul.

Ud over de ret lækre ting, jeg har købt i december, har jeg jo også fået både Canada tørklædet fra Acne og silkenederdelen fra Isabel Marant Etoile… En ret heldig måned fashion-wise..

1) Isabel Marant pour H&M herre bluse – 349kr.

2) Isabel Marant pour H&M Boyfriend jeans – 699kr.

3) Isabel Marant boucle jakke – 1249,50kr. (oprindeligt 2499kr.)

Har I også enten købt eller fået nogle skønne sager i årets sidste måned? – og er I gået shop amok i udsalget?

Kram!

/reklame

24 thoughts on “December 2013 Shopping…

 1. Jeg var også heldig med et sidste scoop i forhold til Isabel Marant pour H&M. Det blev til en ekstra omgang grå sweatshirt og mørkegrå strikbukser, en grå kortærmet herre-t-shirt og endelig den langærmede hvide t-shirt – begge i hør.

  Derudover en sort bluse fra &Other Stories og en sort taske fra et designsamarbejde samme sted, som jeg dog stadig venter på.

  • Ej det lyder godt nok også godt.
   Jeg har hørt, at flere syntes at der var for meget hype om dette samarbejde med IM, men jeg må tilstå, at jeg virkelig var vild med det meste… Det er så anvendeligt og ikke mindst flot.
   Spændende med tasken, som du så stadig har til gode 🙂

 2. Er så misundelig på den jakke! 🙂 Skønne fund. Er kun gået lidt amok, hehe, alt er jo relativt. Men går bl.a. og venter på et par nye læderleggins købt til halv pris, da dem fra H&M desværre er blevet for store :-/ Og så fandt jeg en lækker læderjakke i Mango til 500 kr, kup! Og et par fede Stylesnob ballerinaer til halv pris også, skønt.

 3. Fine ting og gode køb:-)
  Jeg fik også udsalgsshoppet en del i december, da der var en masse førudsalg… Men har også udsalgsshoppet her i januar, og nu er det slut med udsalgsshoppingen!

  • ha ha – det lyder lidt som om, du har taget din del… 😉
   Jeg har ikke sjoppet så vildt, men kom også lige til at købe noget helt nyt… uhh

  • nej ikke endnu – jeg har godt nok haft den på to dage, men billederne jeg fik taget var så dårlige, at man slet ikke kan se hvor skøn den er… og det går jo ikke.. 🙂

 4. Hvor lækkert. Glæder mig til at se boucleen in action.
  Jeg var så uheldig, at jeg ikke har fået en eneste ting. Min timing er også ualmindelig dårlig.

  • Åh nej… hvor uheldigt 🙂
   Men du kan måske nå det endnu! jeg synes stadig der er mange lækre udsalgsvarer… men det rigtige, skal selvfølgelig være der 😉

  • Det må da være skønt at have fødselsdag lige her midt i udsalget – håber du får en masse skønne ting til din fødselsdag så 🙂

 5. Åh lækkert! Jeg har kun købt Isabel marant sko i december og så holder jeg ellers shoppestop 🙂 Sparer penge og rydder ud i garderoben her i januar for at finde ud af hvad det er egentlig jeg gerne vil have og mangler! 🙂

  • Ha ha det kan jeg godt forestille mig er lidt svært…
   Håber du kan holde det og får en stor og god opsparing 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.