Meganice – favoritter til hjemmet… og til de små nye…

08.01.2014 af: walkinrunout Kategori: Samarbejde

*** Udarbejdet i samarbejde med Meganice.dk***

Det er ikke længe siden, at min mands bror og hans kone fik endnu en datter – hun er noget af det sødeste og så skal hun hedde Frida. Hun skal døbes her i slutningen af januar og vi skal derfor til barnedåb .. og se hende få vand i håret, som mine drenge siger. Hendes to ældre søskende fik Kaj Bojesen træfigurer af os i dåbsgave, og det synes vi så også at lille Frida skal have.

Vi har til den ældste givet Kaj Bojesens nok mest kendte træfigur, aben, den er rigtig fin og en rigtig god dåbsgave, synes jeg. Den mellemste fik Elefanten, som også er vildt flot og nu skal jeg så beslutte om Frida, her, skal have en gravhund eller en kanin… Er det ikke en god gave?

Jeg har fundet de fine træfigurer på Meganice.dk, som er en webshop med alt hvad hjertet begærer af tekstil og designvarer til hjemmet. Webshoppen udspringer af en fysisk butik, der er hjemmehørende i Ans i Midtjylland, så hvis man er på de kanter, kan man finde det hele der også.

De fører rigtig mange af de mærker, som tiltaler mig bl.a. de føromtalte Kaj Bojesen, Normann Copenhagen og Piet Hein og så selvfølgelig Propaganda, som jeg ikke har noget fra selv, men som jeg bare ikke kan lade være med, at trække på smilebåndet af.

Og så har de faktisk en ekstra detalje, som jeg synes er ret cool, og som jeg derfor lige vil nævne. En anbefal-knap, som sender en forskrevet mail til hvem man ønsker… så hvis man finder en ting, der kunne have interesse for enten en veninde, sin mor eller en hvilken som helst anden kan man bare klikke på anbefal, og udfylde mailadresse – smart.

 

Kram!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.