14.1.2014 – Outfit #59

14.01.2014 af: walkinrunout Kategori: outfit , , ,

By Malene Birger Cardigan//Stine Goya Tee//Sonia Rykiel Tørklæde//H&M jeans//Wonders Støvler

Med det kolde og våde vejr vi har, går jeg helt i sort/gråt-mode… så jeg skyndte mig lige, at snuppe lidt lys og farve inden jeg skulle ud af døren i dag… Det blev så tørklædet fra Madame Rykiel og lyser det ikke fint op? Ellers er klunset, ene gamle kendinge, men nogle af dem der bare altid fungerer og som jeg ønsker vil holde for evigt.

Jeg har haft tidligt fri i dag, så yngstesønnen har haft en legekammerat med hjemme og jeg har nået en masse praktiske ting – så nu er det afslapning for alle pengene.

I morgen står den på rigtig lang arbejdsdag og derefter hygge med alle de søde Ladies fra mit netværk – hyggeligt og sjovt.

Har I andre vilde planer?

 

Kram!

2 thoughts on “14.1.2014 – Outfit #59

 1. Du ser super flot ud!

  jeg kender godt det med at drøne ud af døren for at få en lege kammerat på besøg. Det er bare om at få det hele til at hænge sammen med en arbejdsdag og hjem og hente. Tit er det også at de bliver og spiser med – det er hyggeligt.
  I går havde vi en af sønnens veninder på besøg og til middag.

  Lyder hyggeligt med tøse hygge med dit netværk. Hvilket netværk er det? arbejdsmæssigt?

  Jeg skal ikke noget spændende -bare hygge hjemme i min nye stue 🙂 sammen med sønnike og manden.

  /Chau

 2. Ja.. det kan nogle gange godt være lidt hektisk, når alt skal gå op i en højere enhed…
  – mit netværk er Ladies Circle… kender du det? Vi har klubber lokalt i rigtig mange byer og jeg er også med i landsbestyrelsen. Jeg synes det er meget givtigt og både hyggeligt, sjovt og spændende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.