Love to wear…

15.01.2014 af: walkinrunout Kategori: I wish , , , , ,

Det her kunne jeg rigtig godt tænke mig at have på i dag… totalt afslappet og cool.

Buksedragten fra Mads Nørgaard er virkelig blød og lækker, falder pænt og er ultra behagelig. én af mine veninder har den… og den er bare sådan én man har lyst til selv at have på. Den er afslappet, men alligevel feminin og skal derfor sættes sammen med de lækre Nike Air Max, som man kan gå til Afrika og tilbage i… uden at få vabler.

Tørklædet, kender I… Acne Canada – jeg er så glad for det jeg fik i julegave, at jeg sagtens kunne forestille mig, at have det i rigtig mange forskellige farver.

Som bling vil jeg virkelig, virkelig, virkelig gerne have mig et Cartier Tank ur – det er indbegrebet af luksus og enormt flot. Det fås selvfølgelig i mange forskellige metaller, og skulle det helt utrolige ske, at jeg engang skal vælge ét… ved jeg virkelig ikke om det skal være stål, guld, hvidguld eller rosaguld – peeeew… godt man ikke skal træffe det valg.

Øreringene fra Maria Black har jeg vist blogget om før, men de er altså også godt nok flotte… mere er der ikke at sige om det.

Endelig skal Essies Guilty Pleasures på neglene… bare fordi jeg elsker rødt og så fordi, at til afslappethed hører en vis portion finesse… ellers går der jo bare gymnastiksal i den.

Er der noget af det jeg gerne vil have på i dag, der frister jer?

 

Kram!

18 thoughts on “Love to wear…

 1. Jeg har også længe villet have en buksedragt, men jeg kan ikke lade være med at tænke på, hvor besværligt det må være, når man skal på toilettet og bliver nødt til at klæde sig halvt af:)

  • Ha ha.. ja, det kan måske gå under det, at lide for skønheden… eller behageligheden – for det er jo ultra behageligt, at have buksedragt på.
   Jeg har kun én, og den bliver flittigt brugt.

  • Ha ha… ja, det kan godt være, at det er nødvendigt et par måneder endnu…
   Jeg var bare så fokuseret på buksedragten, at jeg selvfølgelig ikke tænkte på sne og kuldegrader 😉

  • Det ville jeg også vælge…
   Det er virkelig så super flot… og meget dyrt…
   Men det vil nok være det eneste ur, man skal investere i… for hvad kunne konkurrere med det?

 2. Pingback: Love to wear… again..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.