Er du sikker?….

17.01.2014 af: walkinrunout Kategori: Samarbejde, today

Udarbejdet i samarbejde med Topdanmark

Rigtig mange hiver diverse nytårsfortsætter op ad hatten, når et nyt år står for døren – og hvad enten det gælder ens kost, rygning, mere motion eller lignende – er nytåret helt sikkert et godt tidspunkt at tage fat på nye vaner… Der er ligesom noget skelsættende bare i det, at man begynder at skrive et nyt årstal. Så til de af jer, der er startet på et “nyt” liv… go, go go!

Selv har jeg ikke rigtig nogle nytårsfortsætter… og alligevel lidt… for jeg plejer at lave både en form for tilbageblik og kaste et blik fremad efter nytår – min ældste søn har fødselsdag den 11. januar, så vi kører ligesom fra jul, til nytår, til fødselsdag og det er derfor først nu, at mine overvejelser og tanker om eventuelle ændringer i livet, dukker op.

Det jeg gør er en form for status… måde mentalt, men også yderst praktisk.

Den mentale del går bare ud på, at jeg tænker efter/mærker efter om der er noget der skal forandres i mit liv, noget der nager eller ikke er helt som jeg vil have det. Det er lettere at lægge en plan, hvis man kender udgangspunktet.

Den praktiske del går mere på, om vi har styr på økonomien, husprojekter, rejser, forsikringer og pension.

De er alle vigtige at have styr på og vi har fx. både bil, motorcykel, hus og hund… ja, den skal også være forsikret… så der er rigeligt at se på forsikringsmæssigt.

Hos Topdanmark, kan man få det, der kaldes et servicetjek… dvs, at de hjælper med at få overblikket og om man har de forsikringer, der er nødvendige.  Ændringer i ens liv betyder nemlig ofte ændrede behov for forsikring og pension. Fx hvis man bliver gift, skilt, får børn eller hvis man flytter og anskaffer sig mange nye ting. Eller hvis man kører flere eller færre kilometer i sin bil… og ja, som sagt, hvis man får hund 😉

Gør I noget lignende?

 

Kram og rigtig god fredag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.