Nike Air Max Thes Print…

19.01.2014 af: walkinrunout Kategori: new stuff

Ups! – eller rettere… helt fantastisk køb – for de er da for cool, for bløde, for pæne, for fantastiske.

Jeg kunne i hvert fald ikke lade være, selvom et par andre Nikes også var i spil… Når man prøver dem på, er man ikke i tvivl – de her sko kommer med på rejse jorden rundt (ja, i hvert fald på den lille del af jorden, jeg skal ud på)

Jeg har dermed nedgraderet mine lyserøde-leopardplettede Nike Frees til træningssko – jeg syntes slet ikke, at jeg fik brugt dem nok og selvom jeg ikke er meget for at indrømme det, er det nok på grund af den lyserøde farve… men til træning… er de jo geniale og så skal der gives gas…

 

Kram!

16 thoughts on “Nike Air Max Thes Print…

 1. Jeg har kigget på denne model op til flere gange!! Jeg har bare endnu ikke set den IRL, og det tror jeg måske heller ikke jeg behøver mere – Jeg er nemlig overbevist! Det er de perfekte sneakers!!!!!

 2. Nike er nice! Er helt vild med mønstret! Så nogle noget lignende i Nike Lab i Los Angeles i sommers, men kunne selvfølgelig ikke beslutte mig, så det må blive næste gang.

 3. Daaamn, de er über lækre! Hvor har du købt dem, og hvad står de til? Eller, hvad hedder modellen? De er lidt mere anvendelige, selvom jeg elsker de lyserøde 😉

  • Jeg har købt dem i Intersport… til 1000 kr., men de kan faktisk fåes his Asos til 890kr.
   – jeg havde bare et tilgodebevis, der gjorde, at det var bedre fir mig at give det mere 🙂

 4. De er Superfede de sko! Jeg har i årevis gået i Nike sneakers fordi det altid har været dem, der har passet bedst til min fod. Nu har jeg fået nogle nike til træning, og jeg må sige, at de lever helt op til hvad jeg har forventet

  • Ja jeg er virkelig også glad for de Nike jeg har – og især disse er virkelig både flotte og dejlige at have på 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.