Love to wear… again..

20.01.2014 af: walkinrunout Kategori: I wish , , , , ,

Jeg blev ikke lige helt færdige med de der buksedragter… som jeg skrev om her.

Det er jo et virkeligt anvendeligt og lækkert item – enkelt, simpelt men alligevel stilligt. Jeg har som sagt kun selv én buksedragt og den er uden ærmer, så jeg kunne rigtig godt tænke mig én til… som dels er lidt mere hverdagsagtig og dels med ærmer. Pilanna fra Modström er et rigtig godt bud, som heller ikke er i den helt dyre ende.

Der skal tilsættes enten sneakers eller støvler… og det skal selvfølgelig være mine nye Nike Air eller mine elskede Pistols… hvad gjorde jeg egentlig før jeg fik dem???

Smykkerne skal udgøres af ét af de fine Michael Kors ure, og meget gerne i rosaguld. Jeg er ret vild med Blair Rose Gold Glitz, som er lidt herreinspireret, men stadig meget feminint. Og så vil det da være perfekt også lige at tilsætte de fine lovetags i samme gyldne farve…

Endelig må jeg jo, som inkarneret tørklædebruger, også have sådan ét på… eller i hvert fald med mig… og jeg har set mig lidt lun på det flotte sort/hvide Daphne med dromedarer på fra Stine Goya

Hvad synes I? Kunne det ikke kun blive en god dag med det på?

 

Kram! 

6 thoughts on “Love to wear… again..

  1. Hvor ser den rar og lækker ud den buksedragt! Jeg kunne egentligt godt tænke mig en, men er omvendt bange for sådan nogle ikke klæder mig, der er dog ikke andet fo end at komme ud i en butik og prøve en 🙂

    • Ja, du må da lige få prøvet én – Min erfaring er nu, at de faktisk er pænere på, end når de bare hænger på bøjlen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.