Now you’re talking…

21.01.2014 af: walkinrunout Kategori: I wish

KENZO sweat kjole

Det er ikke fordi jeg ikke har været vild med de lækre sweatshirts med tigerhoveder på fra KENZO… for det har jeg virkelig… men den her kjole er da noget af det flotteste og sejeste jeg længe har set…

Den ville være helt perfekt med sorte tykke strømper og støvletter til og helt ærligt… så behøver man faktisk ikke andet.

Den koster ca. 1900, men mit shoppebudget er desværre brugt for nu…. men åhh den er pæn.

Er den ikke vildt skøn?

 

Kram!

 

8 thoughts on “Now you’re talking…

  1. Pingback: Ønskeoutfit

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email