21.1.2014 – Outfit #61

22.01.2014 af: walkinrunout Kategori: outfit , , ,

Lollys Laundry tørklæde//Elena Miro Jakke//Selectet Femme læderbukser//Nike sko//Mulberry taske

Det her var jeg trukket i fra morgenstunden i går – sort og gråt og på en måde ret neutralt, men alligevel med skønne sammensætninger af materialer.

Det viste sig, at skoene var lidt kolde, men da jeg var så heldig at skulle til fod-nusser – var det dem valget faldt på… de er meget lette at få af og på – og så er de så bløde og behagelige, at jeg faktisk næsten kun, kunne forestille mig, at tage dem på, efter en gang fodmassage.

Har I prøvet at få fodmassage, altså af en prof, der virkelig ved hvad der handler om? Det er virkelig skønt og jeg tror faktisk at jeg vil treate mig selv med sådan en omgang regelmæssigt.

 

Kram! 

3 thoughts on “21.1.2014 – Outfit #61

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email