Gadget City

29.01.2014 af: walkinrunout Kategori: new stuff, Samarbejde

Udarbejdet i samarbejde med Gadget City

Man kan få så utroligt meget gear til mobiler, computere, kameraer osv., at man næsten taber pusten… Jeg er selv af den type, at jeg da lige skal checke ud, hvad der er kommet af nyt på området – for helt ærligt, det er jo vildt sjovt.

Det er dog bestemt ikke alt jeg kaster penge efter, for noget af det er altså bare FOR sjovt, men hos Gadgetcity.dk har jeg fundet flere anvendelige ting, som jeg tilmed er rigtig glad for.

Bl.a. covers til telefonen, som jo slet ikke er til at undvære, løbearmbånd til samme telefon, så jeg både kan følge med i mit løb gennem Momondo samt høre podcast og selvfølgelig høretelefoner og opladere.

Senest har jeg fået mig en ny taske til det lille Sonykamera, som vi næsten altid har med os. Tasken er firkantet… dahhh det kan I jo se, og så er den forholdsvis lille og i nylon, så kameraet ligger godt beskyttet.

Den er sort og selvom der er mønster på, som ligner en blomst, kan jeg godt få manden til at bære tasken også… direkte maskulin er den ikke, men der står i hvert fald ikke så meget “tøse-kamera” på den, at jeg selv må bære den hele tiden ha ha.

Mærket hedde Golla, og hvis I er interesserede kan I købe en lignende her… og den KAN fåes i pink også.

Tasken er 15 cm høj, 13 cm bred og 8cm dyb, så den er rigtig nem at have med overalt – inden i er der en skillevæg, så man kan opdele rummet, hvis man har et lommekamera med aftagelig linse.

Gadgetcity.dk har i øvrigt gratis fragt på alt… hele tiden, og hvis man bestiller inden kl. 21, så får man sin pakke senest to dage efter – hurtigt og effektivt.

Har I noget godt lir og gear… som man ikke kan leve uden? Og hvad synes I om min nye taske?

Kram!

2 thoughts on “Gadget City

    • Den her er rigtig fin og i en helt perfekt størrelse… hvis altså det ikke er et kæmpe stort kamera man har…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.