Loving the Tigers…

31.01.2014 af: walkinrunout Kategori: I wish

Stella McCartney T-shirt

Nøj altså,  hvor er printet af tigeren på denne t-shirt flot… Jeg er helt vild med de bordeaux, næsten sorte aftegninger sammen med den skrig-pink. Det ser næste ud som om det er en hvid tiger… og de er jo i sig selv super smukke.

Prisen er desværre rigtig høj og hvis jeg skal være helt ærlig ved jeg heller ikke helt om den noget høje halsudskæring ville passe til mig… Men så længe man drømmer, er der jo kun de grænser man selv laver…

– Jeg er i hvert fald villig til at gøre forsøget med den… hvis den på mystisk vis ligepludselig lå foran mig.

 

Efter arbejdet i dag, skal jeg til fødselsdag hos én af mine kollegaer – lækker mad og hygge til at starte weekenden på… det er da god stil.

 

Kram og rigtig dejlig fredag!

8 thoughts on “Loving the Tigers…

  1. ÅH, den er lækker! 🙂 Jeg er nu sikker på, at frøkenen kan bære den 😉

    Lyder lækkert – hyg dig. Jeg glæder mig også til at puste ud i aften efter job og en vanvittig uge!

    /Linda

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.