Miller Harris perfumer London

07.02.2014 af: walkinrunout Kategori: Ikke kategoriseret

20140206-231333.jpg

Det ligger godt nok en måneds tid tilbage… julen og julekalenderne… men i skal høre om det alligevel.

Hos skønne Kasia, var jeg så heldig at vinde en potpourri af skønne renseprodukter og mini-parfumer fra blandt andre Miller Harris.
Og wauw… dem har jeg virkelig tabt mit hjerte til – jeg kendte kun Miller Harris af navn før og har aldrig hverken haft eller duftet parfumer derfra…

De to mini-parfumer jeg fik er ‘tangerine vert’, som er frisk, krydret og med duft af citrusfrugter samt ‘figue amére’, som har den skønneste

figenduft blandet med søde blomster.
De er begge vildt gode… og næsten brugt op… så jeg er utrolig glad for, at jeg netop har arrangeret en lille smuttur til London, sammen med et par veninder – for så kan jeg få købt mig en stor flaske af én af dem.

Det kan godt være, at de også kan købes i Danmark, men jeg køber faktisk altid mine parfumer på rejser… det er lidt sjovere, når de samtidig har en god historie som baggrund, og som man mindes, når man bruger dem. Det giver lige en ekstra dimension.

Kender I godt de to dufte? Eller evt. andre derfra? Og køber i også parfumer på jeres rejser?

Kram!

2 thoughts on “Miller Harris perfumer London

  1. Jeg har det helt ligesom dig mht. at købe bl.a. parfume på rejser. De kommer til at fungere som en slags souvenirs, og hver gang, jeg bruger dem, sender jeg det sted, hvor jeg har købt dem, en tanke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.