Coffee Date, shopping og Kettlebells…

10.02.2014 af: walkinrunout Kategori: exercise, food & drink

Det er godt nok i modsat rækkefølge det er foregået… så her en lille update på, hvad jeg har brugt min weekend og mandag på…

Jeg er, som dem der har fulgt med længe ved, udannet fitnessinstruktør, stepinstruktør og zumbainstruktør – og da der jo helt naturligt sker en stor udvikling indenfor dette sportsområde har jeg nu givet mig i kast med en uddannelse i kettlebells.

Kettlebells er kuglevægte med et håndtag, som oprindeligt blev brugt af det russiske militær som vægtløftersport – og her talte antallet af maximale repetitioner mere end maximal vægt. Se evt. mere  her, hvor eksperterne udtaler sig 😉

Kurset varede hele lørdagen og var rigtig, rigtig godt – jeg havde haft min frygt for, at det ville blive alt for hårdt, men vores underviser, Thierry, havde tilrettelagt den helt perfekte kombination af teori og praksis… så man faktisk formåede at holde sig klar i krop og hoved hele dagen…

At det så, for mit vedkommende, var anderledes søndag og mandag… skyldes jo nok min form og mindre gode styrke i armene ha ha…

Heldigvis var både søndag og mandag afsat til besøg og hygge hos mine forældre… Så søndag blev der slappet godt af, mens mandagen bød på shopping og den lækreste kaffe, der findes i Aalborg.

Vi besøgte Behag din smag, som bare laver den bedste kop kaffe og andre retter – og sammen med den lækreste marcipancroissant bliver det altså næsten ikke bedre. Og wauw… hvem der bare lige kunne trylle en svane frem af mælkeskum hva’!

En smule shopping blev det også til, men det viser jeg jer senere.

Kram!

 

2 thoughts on “Coffee Date, shopping og Kettlebells…

    • ha ha… de er også enormt tunge, men de er altså rigtig ode at træne med… de virker 😉 så man kan tillade sig at spise marcipancroissanter 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.