What’s for Breakfast? – Happiness!

11.02.2014 af: walkinrunout Kategori: food & drink, Samarbejde

[goviral]

Udarbejdet i samarbejde med Ota Solgryn

Alle børn kender det… og rigtig mange af os (både børn og nu voksne) er vokset op med den kendte Ota Solgryn som den primære morgenmad. Hos os er både manden og drengene store tilhængere af den gamle, kendte morgenmadsspise.. og ja jeg er også selv engang imellem – det er nemt, billigt, sundt og så smager det skønt.

Jeg plejer at skære pærer og æbler i tern og komme dem i sammen med både rosiner, nødder og mandler, mens de andre hellere vil nøjes med sukker og mælk… men det er jo det skønne ved det – man bestemmer selv.

Som noget nyt har Ota Solgryn lanceret to nye “solstråler”, som de kalder det… det er to typer af müsli baseret på deres fiberrige havregryn. Den ene Solmüsli er med Branflakes og jordbær og den anden er med græskarkerner og tranebær og de er selvfølgelig begge mærket med både nøglehulsmærket og fuldkornslogoet.

Et skønt alternativ hvis man ikke lige har tid eller mulighed for selv at tilføje frugt og knas.

Hvis I ikke fik set videoen, før I læste, så tag lige et kig… den vil helt sikkert bringe et lille smil frem på læberne.

 

Kram!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.