Shopping in Companys in Aa

12.02.2014 af: walkinrunout Kategori: new stuff ,

By Malene Birger top

Jeg kunne simpelthen ikke stå for farven på denne skønne top fra By Malene Birger. Den var på udsalg hos Companys i Aalborg og havnede med 60% rabat på 120 kr., hvilket er svært at modstå…

Og ja, jeg ved godt at der er længe til at det bliver så varmt, at jeg kan have den på sammen med shorts og sandaler, men bare vent… jeg har en aftale med hr. Forår… og han kommer snart… det har han lovet.

– indtil da skal den bruges under en hvid eller lyseblå skjorte… sammen med jeans og støvler.

Jeg har to hvide skjorter, men mangler faktisk en lyseblå… og så var det, at jeg faldt pladask for denne smukke lyseblå skjorte fra Day Birger Et Mikkelsen – den hedder Day Bat (Kent Blue) og ærmerne kan altså godt foldes ned, så den har lange ærmer…

Er den ikke bare super fin? Der er noget helt særligt over en klassisk lyseblå skjorte – stilfuld, men alligevel casual.. og så synes jeg den er virkelig flot med de små guldknapper på.

Kram!

9 thoughts on “Shopping in Companys in Aa

  1. Man kan aldrig få for lidt af lækre toppe og den fra MB er bestemt en af dem. Skjorten er også lækker

    /Annette

  2. Når du en dag er i Kbh, så tag ned til Lange Linje outlet butikkerne. Forrige år købte jeg en mørkegrå og en lysegrå af toppene til 100kr. pr. stk. hos Companys. Det var godt nok 2. sortering, men jeg har aldrig set noget mærkeligt på dem. Bruger dem meget og kvaliteten er jo bare tip top!

  3. Pingback: Feeling light blue….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.