14.2.2014 – Outfit # 66

14.02.2014 af: walkinrunout Kategori: outfit , ,

Oliver Cramer strik//Rosemunde top//Isabel Marant tørklæde//H&M jeans

Jeg har haft vinterferie i dag… fredagsferie… og uhh det kunne jeg godt blive afhængig af. Manden skulle på arbejdet, så vi var forholdsvist tidligt oppe, drengene og jeg… vi kunne jo ligeså godt få noget ud af fridagen.

Jeg benyttede lejligheden til at træne tidligt – hårdt og godt og det giver jo så meget overskud til resten af dagen… der, sjovt nok, når jeg tænker tilbage på den, egentlig ikke bestod af de store aktiviteter… jeg har dog fået styr på et par praktiske ting, fået købt ind.. lavet mad osv… men frem for alt har jeg slappet af og nydt det.

Mit outfit var simpelt og afslappet… og med en lille nyhed… det smukkeste tørklæde i cashmere og silke fra Isabel Marant. Jeg købte det i Aalborg hos Filuca V, da jeg sidste weekend var der for at aflevere mine drenge hos bedsteforældrene.

Jeg er sikker på at I kommer til at se meget mere til det… for nøj, hvor er det lækkert at have på.

 

Kram og rigtig god weekend til jer alle! 

2 thoughts on “14.2.2014 – Outfit # 66

  1. Det er så skønt med sådan en forlænget weekend og fridag mens alle andre er på job 🙂 Min kæreste har ferie i næste uge, men det har jeg desværre ikke mulighed for. Så må han jo hygge lidt for mig 😉 Hvor er dit nye tærklæde flot 🙂 Du må vise det lidt tættere på ved lejlighed 🙂

    • Det skal jeg nok 🙂
      – synd at du ikke har fri, men det er nu også rart at der er en hjemme til at gå og ordne det hele og gøre alt klart til man kommer hjem 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.