Feeling light blue….

15.02.2014 af: walkinrunout Kategori: I wish , , , ,

Jeg er på jagt…. på jagt efter en lyseblå skjorte.

Jeg viste jer her én smuk udgave fra Day, som jeg virkelig var fristet af, men inden jeg slår til vil jeg lige udforske markedet … og wauw… lyseblå skjorter er ikke en mangelvare lige for tiden… det bugner jo nærmest med dem.

Jeg har fundet indtil flere som jeg rigtig godt kan lide. Nr. 1 er fra By Malene Birger og vil være super flot inden under en sweatshirt… eller som tunika. Nr. 2 er fra Gat Rimon og mere som en almindelig skjorte i længden – Nr. 3 er fra Designers Remix og er som Malene Birgers model lang, Nr. 4 er Isabel Marants udgave og den mørkeste af dem jeg har fundet og nr. 5 er fra Esprit og faktisk den billigste af dem jeg har fundet – den er i bomuld, nylon og elastane.

Hvilken kan I bedst lide?

 

Kram og fortsat god weekend allesammen.

4 thoughts on “Feeling light blue….

  1. Må jeg anbefale Stenstrøms dameskjorter. De har meget ofte nogle der er lidt herreagtige i det. Og ikke mindst er i lige så fedt stof som de gode herreskjorter, hvilket er lige der lige der alle de andre mærker halter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.