The one…

16.02.2014 af: walkinrunout Kategori: Samarbejde

Der er rigtig mange ting at vælge imellem i et af Danmarks største stormagasiner og det sker nærmest aldrig at man går tomhændet derfra… kender I det? Jeg fristes selvfølgelig mest i de afdelinger der har med tøj og parfume at gøre, men også boliginteriør, legetøj, sportstøj og kioskafdelingen med alle bladene får et kig.

Jeg ved i kender Magasin og alle danskere har sikkert prøvet at handle der, men har I også shoppet fra deres overdådige webshop? Den bugner med alle de lækre varer, der føres i stormagasinet og så koster fragten kun 25 kr. – man kan sidde derhjemme og shoppe løs af alle herlighederne og så tager fragten kun 1-3 dage… luksus.

Jeg bor langt fra Magasins fysiske butikker og har derfor benyttet mig af webshoppen og det er super nemt… lige nu er jeg rigtig vild med de smukke Lyngby vaser i sort, smukke solbriller, Balenciagas parfume Paris og så selvfølgelig lyse forårsfrakker…

Alle solbrillerne er fra Prada… og jeg kunne rigtig godt tænke mig dem alle, men nok mest de lyse… er de ikke skønne? Lyngbyvasen og parfumen behøver vist ingen præsentation – men det gør frakkerne til gengæld… Den første i nederste venstre hjørne er fra Stella Nova, den midterste er fra Whiite og den sidste er fra The Collection. Alt er fundet på Magasins webshop… (og jeg manglede bare lige at trykke køb! ha ha)

Ud over netshopping og hygge med, at lave dette indlæg, har jeg brugt dagen på træning… en monster omgang, der har gjort benene tunge og trætte – men hvor har man det skønt bagefter.

 

Kram og fortsat god søndag!

6 thoughts on “The one…

  1. Jeg har en Magasin meget tæt på mig nede i Lyngby, hvor jeg også træner et par gange om ugen. Er jeg i god tid kan jeg lige nå at kigge lidt derinde. Men ellers er jeg begyndt at bruge deres webshop rigtig meget. Det giver et godt overblik, hvis jeg f.eks. leder efter bestemte mærker..

    • Ja webshoppen er nem og overskuelig… og med et rigtig godt udbud, men jeg er nu alligevel lidt misundelig over at du bor tæt ved en fysisk Magasin, for der er nu også så flot i deres butikker 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.