Love to wear…

17.02.2014 af: walkinrunout Kategori: I wish , ,

Jeg drømmer om sommer og sol… eller mindst et varmt forår… for så skulle jeg have denne smukke leopardkjole fra Baum und Pferdgarten på.

Den er så fin i sig selv, at jeg lige netop ville lade alt andet end de smukke Isabel Marant støvler blive hjemme, og så ville jeg erhverve mig enten tre eller fem, af Jane Kønigs nye perleøreringe i rosaguld.

Jeg har tre huller i det ene øre og to i det andet… og det ville godt nok være fint, hvis man kunne stikke de smukke perler i alle hullerne…. prisen er dog lidt en faktor her… så måske jeg bare skal satse på én til at starte med.

Hvad siger I, er der ikke en sommerdag værdigt?

 

Kram og god start på en ny uge!

12 thoughts on “Love to wear…

 1. Øreringene har stået længe på min wanted ting i mit hoved 🙂
  Jeg har altid været glad for perler men det er også fordi jeg har et helt specielt forhold til dem.
  Jeg synes ikke perler er gammeldags som nogen synes det, tværtimod. Faktisk har jeg perler på lige nu 🙂

  /Chau

  • Sådan har jeg det også… Jeg elsker perler.
   – Jeg har en perlekæde og to sæt øreringe og et armbånd… og jeg bruger dem rigtig meget.
   De er så smukke og så er det fantastisk, hvordan de bliver til 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.