Glimmergrå – Outfit #67

19.02.2014 af: walkinrunout Kategori: outfit

 

Cos kjole//Rosemunde cardigan//Rabinovich halskæde//Nike sneakers

I går var dedikeret til gråt og sølvglimmer…  en kombination, som jeg bare synes er rigtig fin – og alt hvad jeg har på er ældre sager, bortset fra skoene. Jeg ser så lige til min gru, at én af knapperne i cardiganen er gået op… ja, de kan så altså åbnes ;-) men jeg kan ikke lige nå, at gøre noget ved det nu – jeg ér nemlig trukket i hygge-indendørstøj og solen er gået ned ha ha.

Men hvor er det skønt, at det ser ud til, at være forbi med det værste vinter… (var det her overhovedet?) – og man igen kan springe i forårsstøvler og sneakers.

I morgen skal jeg med en flok fra mit arbejde ud at spise og bagefter ind for at se Klassefesten 2… Har i fået set den? og er den ligeså hylende morsom som etteren? Jeg forventer virkelig, at få et godt grin.

Kram til jer!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email