i’m cruising…..

20.02.2014 af: walkinrunout Kategori: Samarbejde, travel

Udarbejdet i samarbejde med Top Tours

Jeg har altid syntes, at en krydstogt lyder som den mest ekstravergante rejse, man kan foretage sig… og sådan var det vel også for år tilbage… – cruising fra den ene havn til den anden, som selvfølgelig var fyldt med sol, palmer, overdådige restauranter og klubber og ikke mindst smukke rige mennesker.

Jeg har siden fundet ud af, at det slet ikke behøver , at være så utilnærmeligt – for helt ærligt, ved jeg ikke om jeg ville synes om alt den luksus… jeg forstillede mig, at der overstrømmede sådan et skib… nej jeg er mere til luksus til en vis grænse 😉

Jeg har kigget efter et krydstogt, som er forholdsvist kort – en uges tid… hvem ved… måske bliver jeg søsyg!!! og så behøver det heller ikke være alt for langt væk.. så man skal bruge flere dage på at rejse hen til afgangsbyen og hos  Top Tour, har jeg fundet indtil flere krydstogter, der vil kunne opfylde det.

Bl.a. har de afrejse fra både København og Kiel og så har de krydstogter på bare en uges tid. Det jeg allerbedst kunne tænke mig er ét på 7 nætter som afgår fra Kiel og med stop i København, Helsinki og St. Petersborg og ja, jeg ved godt, at der nok ikke er mange palmer på den rute… men smukke indsejlinger, kan godt gøre det for mig. Det er på en måde meget eksotisk i sig selv, at ankomme til en by med skib, ikk’?

Har I prøvet et krydstogt og har I nogle anbefalinger?

Hvis man slet ikke er til det med, at sejle rundt har Top Tour også andre former for rejser at byde på. Bl.a. langtidsrejser til Østen og USA (uhh – det ville også være fedt – jeg vælger Tobago-Barbados-turen ahhh)… men det må blive en anden gang.

Drømmer lidt om Barbados

Det der står først for, for mig er faktisk en lille sviptur til London med et par veninder… men er det ikke sådan at halvdelen af fornøjelsen er den glæde og forventning man har inden man skal afsted?… så det gælder bare om at få booket gode rejser, weekendture og så videre ind i kalenderen.

Kram!

6 thoughts on “i’m cruising…..

  1. God tur! Jeg elsker krydstogt. Vi var på en lille en til OSLO iforbindelse med vores skitur. Vi nyder det virkeligt. Vi bader og er i jacuzzi, hygger, shopper, spiser på restaurant og der leges. Sønnike vandt 1. præmien til hestevæddeløbet. Super heldigt, men håber ikke at han får blod på tanden af det. ha ha…

    /Chau

    • Lyder da skønt 😉
      og ja… det med spil, skal man vist passe på, at de ikke får smag for… i hvert fald ikke for meget 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.