&Co.dk

23.02.2014 af: walkinrunout Kategori: I wish, Samarbejde , , ,

Udarbejdet i samarbejde med &Co

Kender i webshoppen ogco.dk? Det er en webshop, som udspringer af virksomheden Cadovius & Co., som har eksisteret siden 2002. Oprindeligt var butikken en fysisk butik i Herning der hed Jefferson og som alene solgte tøj til mænd, men i 2006 påbegyndte man på damelinier også, samt udviklede &Co-konceptet.

I kender måske Cadovius & Co, Munk & Co, Jeff & Co, Mou & Co eller Kupeen & Co, der alle er en del af &Co-konceptet. Alle er de selvstændige jeansbutikker med inviduelle mærker, produkter, indretninger og navne og hver især er de integreret i deres lokalområder, der dækker stort set hele landet. Fordelene ved konceptet er, at der kan byttes i alle de fysiske butikker.

Mærkerne der forhandles er både moderne, ungdommelige og spændende… mine favoritter af de mærker de forhandler er Won Hundred, Tiger of Sweden, Samsøe & Samsøe og Just Female og jeg har lige fundet nogle af de ting, som jeg lige for tiden rigtig godt kunne tænke mig.

Strikken og den gule sweatshirt er fra Samsøe & Samsøe, jakken er fra Modström, nederdelen er fra Just Female og støvlerne er fra Won Hundred

Ud over skønt tøj til mig forhandler de også tøj, som mine drenge synes er vildt cool… bl.a. Dudes Factory

Leveringen fra webshoppen er hurtig, dvs. 1-3 dage og fragten er betalt, hvis man køber for mere end 500 kr. og hvis man har tænkt sig, at man vil fortsætte med at handle der, kan man oprette en konto og få 5% rabat, som kan bruges på det næste køb.

Kendte i godt til enten de fysiske butikker eller webshoppen?

 

Kram! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.